Hvalpe

 
 
 
  
Maj 2019:
 
Vanilla Creek´s Miss Muffin har fået 7 sorte hvalpe, 3 tæver og 4 hanner, med den dansk/svenske udstillings champion Mighty Rebels Only Sense "Lucky" . Siden vil blive opdateret med billeder af kuldet hver søndag, indtil hvalpene skal rejse hjemmefra. Alle hvalpe er reserveret.
 
 
 
 
5 uger
 
Ren familie idyl i haven! 4 generationer samlet og fælles om at passe på hvalpene. En lab er verdens venligste - både oldemor Feta, mormor Pasta og søster Vanilla deltager gerne i pasning og leg på græsset i haven under egetræet. Hvalpene har igen fået klippet negle og endnu en ormekur. I løbet af kommende uge bliver de præsenteret for vildt.
 
4 uger
 
Hvalpene nyder de lune dage i haven, og er begyndt at få mad. Det udvikler sig hurtigt til et madbad, men mor Muffin står klar med en vask og i løbet af nogle dage, vil de blive bedre til at spise ordentligt. De vokser med omkring 100gr om dagen, og får stadigvæk masser af mælk i mor Muffins mælkebar.
Der har heldigvis været masser af besøg fra kommende hvalpe ejere, som hjælper med underholdning og socialisering. Det er som om der pludselig ikke er aviser nok i hele verden, til deres hvalpekasse, så til de besøgende - tag endelig med, hvis I har nogle liggende, tak.  
 
3 uger gamle
 
Nu er hvalpene kommet op at gå på benene, og de kan høre. De første kommende hvalpe købere har været på besøg og der er  blevet både nusset og taget mange billeder. De har fået klippet negle og fået deres første ormekur. I løbet ad de næste par dage, begynder de at komme ud.
2 uger gamle
 
Alle hvalpe vejer over et kilo nu og de er begyndt at åbne øjnene. Indenfor de næste par dage vil de komme op og gå på benene, istedet for at kravle rundt. Der er døgnåbent i mælkebaren og hvalpene trives. De får klippet negle en gang om ugen, så de ikke river mor Muffin, når de dier og bliver stadigvæk vejet dagligt.
1 uge gamle
 
De første par uger af hvalpenes liv, sker der ikke andet end at de sover og spiser. De kan hverken høre eller se endnu, så livet er ganske simpelt. Vi vejer dem hver dag og sørger for at Muffin bliver vartet op med ekstra foder og servering i hvalpekassen. Vores andre hunde kigger nysgerrigt med fra afstand af. Dette er oldebørn til vores ældste hund i huset Feta, og vi har dermed fornøjelsen af at have 4 generationer under samme tag.
 
Nyfødte:
 
Dette er Muffins første kuld, og fødslen gik rigitg godt. Hvalpene har haft en fin fødselsvægt på gennemsnitlig 430gr, og de bliver vasket og passet helt optimalt af Muffin, som heldigvis har masser af mælk til dem. De er mærket med neglelak forskellige steder, så vi kan følge dem i vækst.
 
Pernille og Steen Hering | Ringstedvej 33, 4370 Store Merløse  | Tlf.: 21262321 | ph@samurerfirma.dk