Hvalpe

Vanilla Creek´s Grissini er parret med dansk / Svensk champion Mighty Rebels Only Sense, vi har fået et kuld sorte hvalpe af den  klassiske/gl. dags type labrador, se mere herunder.
 
 
7 Uger.
 
I denne uge er lakridserne blevet chippet. De er blevet store og drøner rundt som små raketter. - De leger rigtig meget med hinanden og lærer livets spilleregler deraf, om hvor hårdt man må bide og hvor langt man kan gå. De har utrolig godt af at være sammen, men er også ved at være flytteklar! På mandag går turen til dyrlægen for at blive vaccineret og få lavet en sundheds attest.
6 UGER GAMLE
 
I denne uge har hvalpene haft mulighed for at arbejde med vildt. Interessen var stor og de små lakridser løb pave stolte afsted med vingen i munden. Det minder os altid om, at selvom det er verdens bedste familiehund, så er det også en fremragende jagthund - Det er en aktiv hund, der kræver stimulering, jæger eller ej. De er flyttet til større omgivelser i vores atelier, hvor de har god plads, og et kæmpe udendørs område de kan lege på.
5 UGER GAMLE
 
Trods årstiden, er der nogle flotte solskinsdage, hvor lakrids banden kan lege i haven. Alt bliver undersøgt - med mund og tænder - og tygget i! De vejer 3,5 - 4 kg nu og er fulde af energi. De flytter i dag til et større område med stor kasse og masser af udendørs plads til at løbe på. I denne uge bliver de testet på vildt, med små fulgevinger.
4 UGER GAMLE
 
Haven er blevet undersøgt for første gang, af nogle meget nysgerrige små lakridser. Der har været masser af besøg og hvalpene er heldigvis blevet kælet på livet løs. De er begyndt at lege med hinanden og har også fået legetøj i kassen de gerne bider i. Nu er halvdelen af tiden gået, og de vokser stærkt. - De vejer lidt over 2 kilo nu.
3 UGER GAMLE
 
Hvalpene er kommet op at gå og øjnene er åbnet helt op. De er også begyndt at kunne høre og sidder dagligt i kassen og bjæffer, forundret over lyden der kommer ud. De har fået deres første måltid mad, som krævede en full body wash af mor Pasta efterfølgende, der skal vist trænes nogen bordmanerer der. De har også fået deres første ormekur og får ugentligt klippet negle. I denne uge kommer de første besøg og hvalpene er så klar på nye oplevelser. Medbring gerne gamle aviser, hvis I har nogle liggende, dem bruger hvalpene flittigt til renlighedstræning.
2 UGER GAMLE
 
Hvalpene er dagligt på vægten og nu vejer de alle lige lidt over 1 kilo. De har åbnet deres øjne på klem, og er begyndt at gå istedet for at kravle. Hvis der er kommende hvalpekøbere, som har gamle aviser liggende, så tag dem endelig med, dem kan vi godt bruge i hvalpekassen.
1 UGE GAMLE:
 
Hvalpene vokser for hver dag og tager 40-80 gr på om dagen. Pasta ligger meget af tiden med mælkbaren åben, og bliver fodret 7 gange om dagen, for at få energi til at producere mælk. De små lakridser vokser som de skal og snart får de øjne.
 
NYFØDTE:
 
Vanilla Creek´s Grissini "Pasta" har fået 10 sorte lakridser - 5 tæver og 5 hanner. Fødslen gik godt, men varede som hunde fødsler gør - rigtig rigtig længe, men efter 36 timer var hvalpekassen fuld af liv, og en meget træt Pasta der blev forkælet med masser af mad, et bad og havregrøds suppe.
 
Pernille og Steen Hering | Ringstedvej 33, 4370 Store Merløse  | Tlf.: 21262321 | ph@samurerfirma.dk