Hvalpe

Vanilla Creek´s Miss Muffin har fået 6 sorte hvalpe. Der er 4 tæver og 2 hanner. Faren er Mighty Rebels Only Sense "Lucky". Det er en kombination vi tidligere har benyttet med succes, og som giver nogle fantastiske dejlige hunde med god energi. Alle hvalpe er reserveret.
 
 
7 uger gamle:
 
Hvalpene har fået sidste ormekur og er blevet chippet. Kun 1 uge tilbage, så skal de rejse til deres nye familier! Inden da skal de næste uge en tur til dyrlægen og vaccineres + have lavet et sundhedstjek. Nu varer det ikke længe - Der er heldigvis nogle der glæder sig rigtig meget til at modtage sådan en lille lodden pelsbold :) 
6 uger gamle: 
 
MEGET varme dage giver MEGET varme hvalpe! Selvom vi alle nyder varmen kan det næsten blive for meget af det gode for sådan en lille sort pelsbold. 6 uger gamle og ydstyret med sylespidse tænder :) 
5 uger gamle: 
 
Labradoren er en fantastisk familiehund MEN også en fremragende jagthund og derfor tester vi altid vores hvalpe for at få et godt øjebliks billede af hvem der er de mest arbejdsvillige på vildtet. De er ALLE vilde med at bære fuglevingerne, men man kan alligevel godt danne sig et indtryk om hvem der udviser størst interesse og det fik vi gjort ved denne test hvor det var en fornøjelse at se deres arbejds iver og stolthed i at bære på vingerne :) 
4 uger gamle: 
 
Hvalpene er begyndt at lege med hinanden og udforske haven. De nyder at ligge i skyggen under egetræet på de varme dage. Mor Muffin passer dem så fint med mælkebaren, samtidig med de får foder. De vejer alle over 3 kilo nu og har fået deres første ormekur. 
3 uger gamle:
 
I dag bliver hvalpene 3 uger og har fået mad for første gang. I bedste labrador stil spiser de som om de aldrig har bestilt andet. De vejer alle over 2 kilo nu og i weekenden kommer de første besøg. :)
 
 
2 uger gamle: 
 
Alle hvalpe vejer over 1 kilo nu og trives så fint. De er begyndt at krabbe rundt i kassen og er også ved at få øjne. Video kan ses på facebook. 
1 uge gamle:
 
Hvalpene trives fint og deres runde maver er fyldt med mælk. Muffin er en god og erfaren mor, hun passer hvalpene så fint. De vokser med næsten 100gr pr dag, det kan nærmest ses fra dag til dag. De kan hverken se eller høre endnu, men har en enorm høj pive lyd, som sikrer at de bliver hørt hvis de har brug for deres mor og ja... vi andre hører det så også temmelig tydeligt. :)
Nyfødte: 
 
6 sorte hvalpe er kommet til verden på gården i nattens mulm og mørke. Med en fødsels gennemsnitsvægt på 500gr og Muffins veludstyret mælkebar er vi ret sikre på de ikke kommer til at mangle noget. Alle hvalpe trives og ligeledes Muffin, hun er en dygtig hundemor. 
Pernille og Steen Hering | Ringstedvej 33, 4370 Store Merløse  | Tlf.: 21262321 | ph@samurerfirma.dk