Hvalpe

 
 

Vanilla Creek's Grissini

Lab heartbreaker`s Sailor
December  2019: Vanilla Creek´s Grissini  (Pasta) har fået 7 gule hvalpe, 4 hanner og 3 tæver. Faren er  Lab Heartbreaker´s Sailor, en hund som har bevist sit værd, ved at have produceret en del smukke hvalpe med sundheden i top. Sailor har fået tildelt mange flotte titler igennem tiden, bl.a. International og Dansk udstillingschampion.
 
 Alle hvalpe er reserveret. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 uger gamle: 
 
Hvalpene er begyndt at få suppleret mælken med foder, men det der med at spise pænt skal lige trænes lidt først!  Der har været søde spændte hvalpekøbere på besøg - Tak for aviser, vi kan sagtens bruge flere! Søster Vanilla og Miss Muffin er super nysgerrige og stikker gerne hovedet ind i hvalpekassen og siger hej. De har fået deres første ormekur og i løbet af den kommende uge, vil de komme ud, når vejret er til det. :) 
3 uger gamle:
 
Hvalpenes øjne er åbnet helt op og hørelsen udviklet nu. De er også blevet sikre på deres ben og træner stemme med mange små bjæf. De vejer knap 2 kilo nu og inden længe skal mælken suppleres med lidt hunde foder. I halvdelen af hvalpekassen er der kommet aviser, så hvalpene kan træne i at blive renlige. De første besøg har været her og det varer ikke længe før flere kommer til og ser de små isbjørne. 
2 uger gamle:
 
Hvalpene er begyndt at åbne deres øjne, først små sprækker og langsomt derefter bliver hele øjet synligt. De er også begyndt at gå. Det ligner mest af alt en dinosaur gang, men der går ikke mange dage, så vil de være mere sikre på benene. De bliver forsat dagligt vejet og får klippet negle en gang om ugen, så de ikke kradser Pasta alt for meget, når de er i mælkebaren. 
1 uge gamle: 
 
I juledagene fik Vanilla Creek´s Grissini alias Pasta, et kuld hvalpe. Der kom 7 gule - 4 hanner og 3 tæver. 
Pasta har førhen haft hvalpe, og fødslen gik ubesværet for hende. Hvalpene trives og bruger 75% af tiden på at sove og de andre 25% på at spise. De kan hverken se eller høre endnu, og har ikke brug for andet end mor Pasta. Imens må vi andre glæde os til de vokser, og bliver store nok til at kunne nusse og lege. Siden her vil blive opdateret med nye billeder og tekst hver søndag. Vi glæder os til at møde familierne, som til februar, skal have en lille hvalp med hjem herfra! :) 
Pernille og Steen Hering | Ringstedvej 33, 4370 Store Merløse  | Tlf.: 21262321 | ph@samurerfirma.dk