Like Vanillacreek på facebook

Hvalpe

Nye billeder af Peanuts hvalpe hver søndag og Muffins hvalpe hver torsdag! 
 
Hvalpe i hvalpekassen.
 
Vanillacreek´s Pure Vanilla alias Peanut har fået sorte og gule hvalpe i påsken. 6 hanner og 3 tæver. De er klar til at flytte hjemmefra start juni.
 
Vanillacreek´s Miss Muffin alias Muffin har fået sorte og gule hvalpe sidst i April. 3 hanner og 3 tæver. De er klar til at flytte hjemmefra slut juni.
 
Faren til begge kuld er den Danske udstillings Junior Champion, A Sense of Pleasure´s Tip Top alias Tino.
 
 
1/6.23 Muffin hvalpe 5 uger:
Nu er hvalpene nået en alder hvor de bliver rigtig sjove. De leger med hinanden og er opsøgende på mennesker. Det er igen tid til ormekur og de får klippet negle og fast føde samtidig med Muffins mælkebar. 
28/5.23 Peanut hvalpe 7 uger.
SÅ er der nedtælling! - kun 1 uge tilbage før end hvalpene skal rejse, og de er SÅ klar. Hvalpene er fulde af energi, så selv mor Peanut må op på stolen og have en pause ind imellem. :) 
25/5.23 Muffin hvalpe 4 uger 
Hvalpene nyder at værre i haven, alt er nyt og spændende. Deres større kuld søskende er på den anden side af hegnet og der ses tydeligt størrelses forskel. Der kan man virkelig få en fornemmelse af hvor meget de vokser på de 2 1/2 der er imellem dem. 
21/5.23 Peanut hvalpe 6 uger:
De ligner små bløde tøjbamser, men er udstyret med sylespidser tænder nu og er tilmed blevet ret hurtige. Det føles som at træde ned i et bassin med en form for behårede piratfisk med ben, når man går ind til hvalpene på deres legeplads :) Men det er det hele værd, for de er så kontaktsøgende og glade og de glæder sig over alle de dejlige besøg de får at kommende familier. 
18/5.23 Muffin hvalpe 3 uger gamle.
Hvalpene er kommet op at gå og de begynder så småt at blive nysgerrige på omverden. De har fået ormekur, klippet negle, fået deres første måltid mad, og været i haven for første gang idag. Muffin er en rigtig go mor og passer så fint på dem, altid ved deres side med en tår mælk hvis verden bliver for stor og overvældende for de små labber. 
14/5.23 Peanuts hvalpe 5 uger.
Hvalpekassen er udvidet og de har nu fået et stort legeområde. De er fulde af energi og undersøgende på alt de ser. Peanut elsker at lege med dem og passer godt på dem.
 
11/5.23 Muffin´s hvalpe 2 uger gamle:
Muffins små flødeboller tager forsat godt på i vægt. Der anes bitte små sprækker i øjenkrogene, nu varer det ikke mange dage før øjnene åbner sig. Hvalpene er begyndt at krabbe rundt i kassen og blive mere aktive, snart er de oppe at gå.
7/5.23 Peanuts hvalpe 4 uger gamle:
Hvalpene er nu begyndt at komme ud i haven. Vejret er stadigvæk lidt koldt, men små ture kan godt lade sig gøre. De er ved at få tænder og tygger i alting. De er begyndt at få besøg og det er super hyggeligt at møde de forventningsfulde kommende hvalpe forældre. 
4/5.23 Muffin hvalpe 1 uge gamle:
Endnu et kuld sorte og gule hvalpe er født - denne gang af Muffin som er en rutineret mor med flere kuld bag sig. Hun fødte sidst i April 6 sorte og gule hvalpe 3 hanner og 3 tæver. Muffin har byens bedste mælkebar og hvalpene får snart små baby deller på siden af al den gode mælk. De trives og tager fint på i vægt.
30/4.23 Peanut hvalpe 3 uger gamle:
Endelig er hvalpene kommet op at gå på benene og øjne og ører har åbnet sig!De har fået deres første ormekur og smagt deres første måltid mad i dag. Nu varer det ikke længe inden de får besøg af kommende hvalpe ejere - de er så klar ! :) 
23/4.23 peanut hvalpe 2 uger gamle:
Hvalpene tager fint på og har nu fordoblet deres vægt. De er begyndt at krabbe rundt, og forsøger at komme op at gå - de ligner små dinosaurer. Der er små sprækker i øjenkrogen, som tegn på at øjet er ved at åbne op. I  løbet af de næste par dage vil øjnene åbne sig helt. 
16/4.23 Peanut hvalpe 1 uge gamle:
I påsken fødte peanut 9 hvalpe - 6 hanner/3 tæver. Det er hendes første kuld og fødslen gik så fint. De trives, dier, vokser og tager på. Foreløbig er der ikke så meget andet end mors mælkebar der betyder noget for hvalpene, men stadigvæk facinerende at betragte de små hvalpe, der krabber rundt med lukkede øjne og ører.
Pernille og Steen Hering | Ringstedvej 33, 4370 Store Merløse  | Tlf.: 21262321 | ph@samurerfirma.dk